Топ 7 - Найкращі готелі Закарпаття - віртуальний тур з можливістю забронювати проживання.



    🌄 Закарпаття - один з найбільш мальовничих куточків України, розташований на південно-західних схилах Східних ⛰️ Карпат. Гори в цій займають майже 80% території краю. Тому слова "відпочинок в Карпатах" - звучать магічно, і вже інших аргументів, щоб приїхати сюди, не треба. Також, для українських та іноземних туристів 🥘 Закарпатська кухня найчастіше є приємним відкриттям та важливою причиною приїхати до Закарпаття. Серед інших вагомих причин відвідати наш край є: середньовічні 🏰 замки та музеї, ♨️ термальні басейни та цілющі 🚰 мінеральні води. Мусимо згадати і про 🍷 Закарпатське вино: локальні вина - як власного виробництва від місцевих виноробів, так і від виноробних компаній, які презентують закарпатське вино по всій країні та за кордоном. Звісно, треба нагадати про нашу ☕ каву: до Закарпаття та до Ужгорода зокрема, радять їхати не тільки за кавою, а й за колоритними кав’ярнями.

Найкращі готелі Закарпаття

Кращі готелі в місті Ужгород та його околицях

Boutique Hotel Villa P в місті Ужгород {getButton} $text={👉 ЗАБРОНЮВАТИ} $color={#ff0000}

Прямо навпроти Ужгородського замку в будівлі історичної вілли XVII століття розташований Бутік-готель Villa P. Готель-бутік знаходиться на одній з найстаріших вулиць міста над Ужем – Капітульній, на відстані 400 метрів від пішохідного центру міста Ужгород. До послуг гостей винний льох, де можна продегустувати вино, безкоштовне паркування авто, безкоштовний Wi-Fi та цілодобова стійка реєстрації.


Зараз в повністю реставрованій будівлі є 8 комфортних номерів з кондиціонером, що оформлені в класичному стилі в теплих тонах з міні-баром і власною ванною кімнатою з халатами, капцями та феном. Також кожен номер декорований оригінальними гардинами, кованими люстрами і екологічними килимами бельгійського виробництва.


Щоранку в ресторані бутік-готелю на гостей чекає континентальний сніданок. У ресторані готелю Villa P в підвальному приміщення є два зали з винним підвалом, де Ви спробуєте унікальні закарпатські страви з нотками угорської, австрійської, італійської та французької кухонь. 
Цей готель особливо подобається парам - вони оцінили його на 9,8/10 для поїздки удвох.

Готель "Кілікія" в місті Ужгород {getButton} $text={👉 ЗАБРОНЮВАТИ} $color={#ff0000}

Кілікія - сучасний готель, ресторан з ексклюзивним інтер’єром у східному стилі. Термін "Кі-лі-кія" - це назва стародавнього царства у Візантійської імперії, яке омиває Середземне море. Через нього колись проходили торгові шляхи з Азії в Європу, що робило цей край дуже відомим європейським правителям. Під час хрестових походів Кілікія була єдиним притулком для хрестоносців. Ту вони могли відпочити і набратися сил після важкої дороги, для того, щоб продовжити шлях на Святу землю.


Готель Кілікія має чотири поверхи з ліфтом. Пропонуються 28 зручних номерів з усіма необхідними елементами для проживання (санвузол, телевізор, кондиціонер, міні-бар, Wi-Fi, міні-сейф, фен). Номери різних категорій: є люкс, бізнес, люкс-амбасадор і Романтичний. На першому поверсі є кафе, де подають сніданки.


На території комплексу Кілікія, між рестораном і готелем, є велика гарна літня тераса. У центрі тераси красується фонтан. Поряд розміщений відкритий літній басейн з усіма необхідними зручностями: шезлонги, парасольки. У басейні є зона для купання дітей.


Готель Камелот Ужгород (Кам'яниця) {getButton} $text={👉 ЗАБРОНЮВАТИ} $color={#ff0000}

Прямо під Невицьким замком розташований готель Камелот оформлений в середньовічному стилі і створений для комфортного відпочинку в гостинному закарпатському регіоні. Лицарські обладунки, меч в камені, замкова архітектура і форми, цікаві деталі, фрески і зображення в СПА - тут все підкреслює приналежність «Камелота» до найбільш вишуканих готелей області.


В Kamelot Hotel Resort & SPA створені всі умови для зручного проживання різного виду. «Люкси», «Півлюкси», односпальні та двоспальні «Стандарти», «Сімейні» номери, котеджі - кожен в «Камелот» зможе вибрати те, що йому до душі. Передбачені для відвідувачів готелю в кімнатах всі необхідні пристосування і меблі, телефон, кондиціонер, міні-бар, матраци King Koil, а в більш дорогих номерах сейфи і джакузі! Також тут можна поплавати в шикарному басейні з гідромасажем та водоспадом.


Комплекс Деренівська Купіль в с.Нижне Солотвино

Апарт-готель Деренівська купіль {getButton} $text={👉 ЗАБРОНЮВАТИ} $color={#ff0000}

Апарт-готель "Деренівська Купіль" розташований на лоні природи в селі Нижнє Солотвино. До послуг гостей спа-центр "Срібні Терми" із сауною, римською паровою лазнею, крижаним фонтаном, напівкритим басейном із термальною водою та відкритим басейном із прісною водою. Також надаються послуги масажу. На території облаштовано безкоштовну приватну парковку.


У світлих апартаментах облаштована зона відпочинку з телевізором та кухня з холодильником, плитою і чайником. В усіх зонах помешкання доступний безкоштовний Wi-Fi.

На території готелю є ресторан, приладдя для приготування барбекю і дитячий ігровий майданчик.


До послуг гостей 2 тенісні корти та майданчики для гри у волейбол і бадмінтон. Гості можуть пограти в настільний теніс або взяти напрокат велосипеди й оглянути околиці.

Це місце розташування особливо подобається парам - вони оцінили його на 9,3/10 для поїздки удвох.


Кращі готелі в місті Мукачево та його околицях

Готель "Стар" Зірка в Мукачево {getButton} $text={👉 ЗАБРОНЮВАТИ} $color={#ff0000}

Готель Зірка "Стар" знаходиться у самому центрі міста Мукачеве. Гарна транспортна інфраструктура поруч дає змогу легко дістатись до визначних місць Мукачева та Закарпаття загалом. Вам буде нескладно знайти для себе цікаві екскурсії, аби провести тут час з неймовірними враженнями.


Готель «Стар» Мукачево поєднує найкращі традиції європейського сервісу з місцевим колоритом. Тут гарно, затишно й комфортно. Тож недарма туристи так люблять зупинятися у готелі «Стар», коли приїздять до міста Мукачеве. Також на території готелю є станція для підзарядки електромобілів.


Готель Фердинанд Мукачево {getButton} $text={👉 ЗАБРОНЮВАТИ} $color={#ff0000}

Готель Ferdinand (Фердинанд) зручно розташований на березі річки Латориця в центральній частині Мукачева., поряд із визначними пам'ятками та цікавими ресторанами. До послуг гостей ресторан, цілодобова стійка реєстрації та безкоштовний Wi-Fi на всій території помешкання. Здійснюється обслуговування номерів. У готелі гості можуть забронювати сімейні номери.


У номерах готелю є письмовий стіл, телевізор і ванна кімната. Гостям надаються рушники та постільна білизна. Також усі номери готелю Ferdinand оснащені кондиціонером і сейфом. Щоранку в помешканні подають континентальний сніданок. На території готелю Ferdinand споруджено дитячий майданчик.


Курорт "Сонячне Закарпаття"

Готель "Фантазія", с. Поляна {getButton} $text={👉 ЗАБРОНЮВАТИ} $color={#ff0000}

"Фантазія" - готель чотиризіркового рівня, де можна гарно відпочити, а також – оздоровитися. Сприятливий клімат, чудове гірське повітря та мальовничі пейзажі дадуть змогу на якийсь час забути про напружений робочий режим чи звичний метушливий ритм життя.


Особливістю комплексу "Фантазія" є джерело природної мінеральної води "Поляна Квасова". Аби її попити, сюди приїжджає велика кількість туристів з усіх куточків світу. Ця вода дуже близька за своїм складом до славнозвісної грузинської "Боржомі". Вона сприяє стабілізації роботи шлунково-кишкового тракту, а також приводить в норму обмін речовин.


Готель "Фантазія" розташований у селищі Поляна в Карпатах Закарпаття. До послуг гостей критий плавальний басейн, спа-центр і безкоштовний Wi-Fi. У готелі пропонується щоденний сніданок. Номери готелю вирізняються класичним меблюванням і телевізором. У деяких помешканнях передбачений балкон з видом на навколишні гори або річку Великий Піня.


У готелі "Фантазія" доступний великий вибір страв європейської та української кухні, які можна скуштувати у ресторані в стилі кантрі. Гості матимуть нагоду провести барбекю у великому саду готелю. Гості, які бажають познайомитися з Карпатськими горами, можуть взяти напрокат велосипеди, а також розслабитися під час масажу або сеансу в сауні після повернення. Для дітей у готелі облаштовано настільний теніс і великий ігровий майданчик.


Цей список є далеко не повним! To be continued ...

Контактна форма